Dienstverlening

Voor welke soorten werkzaamheden kunt u bij mij terecht?

Financiƫle administratie

Het invoeren van uw dagelijkse administratie. Het opstellen van verslagen en managementinformatie. Ook het helpen bij de opzet en de inrichting van uw administratie indien u besluit zelf te gaan boeken behoort tot de mogelijkheden.

Jaarrekening

Een Accountant is gespecialiseerd in het opstellen van jaarrekeningen. Nadat het boekjaar is afgesloten wordt een afsluitend jaarverslag opgesteld dat uitgebreid met u wordt besproken.

Startersbegeleiding

Het begeleiden van startende ondernemers op administratief, fiscaal en automatiseringsgebied. En alle overige voorkomende zaken.

Interim Management

Ter vervanging van vast personeel tijdens bijvoorbeeld vakantie, arbeidsongeschiktheid of zorgverlof of voor het wegwerken van achterstanden ontstaan door drukte op de financiƫle administratie.

Salarisadministratie

Het verzorgen van loonstroken, aanmeldingen van personeel bij diverse instanties en aangifte loonbelasting en pensioenaangifte.

Belastingen

Het verzorgen van de aangifte omzetbelasting, loonbelasting/premie volksverzekering, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en diverse overige belastingen.

Accountantsverklaringen

Het opstellen van diverse accountantsverklaringen.